Pridruži se mi na Delishi kuharski delavnici, kjer bomo ustvarjali iz kislega brezglutenskega testa. Uporabljali bomo ajdove droži in iz njih pripravili fine ploščate kruhke in puhaste palačinke. Zraven pa še namaze, falafle in omake, ki jih bomo na koncu združili v okusno in zdravo kosilo. Vabim te na prijetno druženje in kulinarično razvajanje.
Na delavnici bomo pripravili:
- mehke ploščate kruhke iz kislega testa
- pesto omako
- namaz iz sušenih paradižnikov
- marinirano pečeno zelenjavo
- falafle iz kaljene čičerike
- puhaste palačinke iz 100% ajde s kislim testom
- karamelni preliv
- čokoladno omako
- spoznali se bomo s kislim testom iz brezglutenskih mok
Na delavnici boste prejeli ajdov starter, s katerim boste doma lahko ustvarjali in kuhali s kislim testom.
Vsi recepti bodo veganski, brez glutena in rafiniranega sladkorja.
Datumi delavnic:
Delavnica bo potekala v Ljubljani, v prostorih Eko365, Runkova ulica 2. Trajanje delavnice: 3,5 ure
(vključuje knjižico z recepti, pripravo jedi in sestavine)
Na delavnici bomo vse jedi pripravili skupaj in jih na koncu pojedli, če bo kaj hrane ostalo, jo lahko odnesete domov.
Obljubljam ti sproščeno popoldne polno okusne hrane in dobre družbe. Število mest na vsaki delavnici je omejeno zato pohiti in se prijavi spodaj.
S prijateljico sva se udeležili dveh Delishi delavnic, Zdrave sladičke in Kislo testo z droži. Na obeh sva se naučili ogromno novega, saj prej nisva nikoli kuhali in pekli vegansko, breglutensko in brez rafiniranega sladkorja, prav tako pa nama je bilo tuje kislo testo. Tjaša nama je dala ogromno novega znanja in pa dva zelo prijetna popoldneva na delavnici. Komaj čakava, da bo še kakšna delavnica, z veseljem se je bova udeležili, saj tako poleg novih veščin dobiva tudi dobrote, ki jih pripravimo dovolj še za domov in prijetno druženje z ostalimi, predvsem pa s prisrčno Tjašo. :)….

Recept za palačinke raztura, tudi kruhki, jaz jih vsak dan pečem 😁. Tudi čokoladni namaz sem ponovila, top! Jedi so navdusile tudi spodnje nadstropje in ze hranjio svoje droži 🙂.

Super delavnica, sem se je lani udeležila ter veliko naučila. Velikokrat na mojem jedilniku je kruhek ter slastne palačinke. Zelo boste zadovolne ☺.

Joj, tole pa morate iti. Jaz sem bila. In jedi, ki sem se jih naucila pripravljati, so bile del božične večerje in super silvesterska večerja z druzbo.
